Архив

Посещение на ученици във факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Академията на МВР

Посещение на ученици във факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Академията на МВР На 11.04.2014 г. преподаватели и ученици от Професионална гимназия „Братя Христо и Евлогий Георгиеви“ гр. Карлово посетиха факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Академията на МВР. По време на посещението по предварително подготвена програма преподавателите и учениците се [...]

Поднасяне на цветя в чест на Народните будители

На 31.10.2013 година ученици поднесоха цветя на паметника и на къщата на братя Евлогий и Христо Георгиеви, на д-р Иван Богоров и на паметника на Левски.

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2013-2014 УЧЕБНА ГОДИНА

На 16.09.2013г. тържествено открихме учебната година в двора на училището. Директорът поздрави учениците и им пожела успешна учебна година. Вълнението на новите ученици в VIII и IX клас бе голямо, защото за първи път влизаха в класните стаи.

61-ва Стрямска механ. бригада

Училището ни участва в празника на  61-ва  СТРЯМСКА   МЕХАНИЗИРАНА   БРИГАДА - гр. Карлово Отборът ни се представи отлично в състезанието, за което получи грамота

Ден на народните будители 1-ви Ноември

На 31.10.2013г. се проведе общинско състезание в чест на будителите. Нашият отбор с ученици от IX"A" и IX" Б" класове се  представи достойно. Ученици от X"А" и XI"A" класове с госпожите Петриева и Стоименова участваха като задаваха въпроси на отборите. А г-н Начев бе част от журито оценило участниците.

ХЕЛОУИН

На 31.10.2013 година в училище отпразнувахме Хелоуин. Госпожа Елена Тодорова беше приготвила интересни и вкусни изненади за учениците – маски, закачки и специално украсена торта за празника. Ученици от VIII „А” клас представиха презентация за възникването и историята на Хелоуин.

2-ри Юни